Tantra til kvinder samleje youtube

godt tip til manden er at gå roligt frem. Læs også: De 5 kærlighedssprog, gør soveværelset til jeres eget tantratempel: Sørg for at det er pænt og rent, fjern det beskidte vasketøj, stil blomster frem, tænd stearinlys og find noget rart musik. . Yoga Nidra, yoga Nidra kaldes også 'bevidst yogisk søvn og det er en dyb afspændingsteknik, der giver os mulighed for at bevæge os udover sindets normale begrænsninger så vi kan komme i kontakt med vores væsens essens. Jeg er dig meget taknemlig for, at du giver mig så meget. Selvom manden typisk hurtig er klar til sex, så hjælper et langt forspil ham til at åbne op følelsesmæssigt.

(2) Har du plejer at have sex uden kærlighed, er det en udfordring at have hjertet med. Hvis din mand ikke synes, tantra lyder som en super idé, må du lokke ham lidt. Og kvinden kan fx tage hans favorit kjole. At jeg lader hende mærke, at jeg ikke har nogen skjult dagsorden - der er ikke noget, jeg vil have af hende. Det er vigtigt at du ved at yonimassagen gives med den samme kærlige respekt og energi som resten af massagen. . Du ligger nøgen på en bred madras, hvor det eneste du skal gøre, er at slappe af og give dig hen for at modtage nydelsen fuldt. Gitte Mayland Hej Sanne! Jeg har nu en indre ro, som jeg ikke har oplevet i mange år, og for første gang har jeg sovet en hel nat. Efterspillet er vigtig, fordi det sætter tonen for jeres næste møde så sørg for at slutte fulde af kærlighed.

Den hjælper dig også til at opleve dine uendelige muligheder for bevidst og ekstatisk væren. Tryghed, respekt og ikke mindst empati, som ikke bare skal beskrives, men som skal opleves og nydes. Vi gør opmærksom på at tiden flyver afsted under en tantramassage og at det ofte ikke vil være muligt at forlænge massagen på stedet. Hele min krop føles bare superrar, og uanset hvad jeg kommer ud for, betyder det ikke så meget, fordi jeg har en følelse af velvære. Under massagen kan vi udforske særlige problemstillinger såsom gamle traumer eller aspekter du gerne vil vække og udvikle. Med denne pakke kan vi komme mere i dybden med hele det psykologiske og terapeutiske aspekt af en tantramassage, der ofte er nødvendig for at kunne åbne op og og bearbejde den bagage du måtte have med dig.

Det modsatte af tantrasex er det hurtige knald, med ham/hende du mødte for 2 timer siden lørdag nat. Christina 34 Helt mild, blød og sanselig efter en gang tantramassage hos Sanne Mikaela Bazlamit på Livsglædecentret. Læs også: Min vildeste helkropsorgasme, tantrasex i 5 trin. Her: dit intelligente hjerte ). Det tager altid tid at åbne hjertet og finde hinanden i det erotiske rum. Glæder mig til at gentage tantramassagen hos dig. "I tantra siger man, at hele det ydre univers er reflekteret i vores indre univers.

Tantra anser kvinden for at være den der fører an på vejen gennem intimitet og sanselighed fordi hun fra naturens side er blevet udstyret med ganske særlige evner for at forbinde seksualitet, kærlighed og spiritualitet. Tusen takk for fine timer hos deg. Jeg trådte kun på de lyserøde skyer resten af dagen - og har det stadig rigtig dejligt i kroppen - fyldt med ny energi og lyst. Anette 42 år Jeg vil påstå, at jeg fik en nøgle til livet igennem tantramassagen og en stor. Brug blide, kærlige berøringer til at lande i hjertet. Det handler ikke om at opnå udløsning eller orgasme, skulle det ske, er det i orden, men det er ikke noget man kan bestille. Tantramassage for mænd og kvinder, kære Sanne, Endnu en gang tak for tre udviklende og livsændrende sessioner. Så er tantramassage en måde. Ikke kun når I elsker, men i jeres forhold generelt.

Tantra er ren velvære for din krop. Det kan være svært for dem at overgive sig til lyst, nydelse, kærlighed og intimitet, og at stå frem i deres fulde kraft, skønhed og sanselighed. Dette vil også give dig en bedre kontakt med din sjæls stemme og din indre visdom. Det var en eventyrlig oplevelse at mærke de svingninger der var imellem os, og ikke mindst vibrationerne i hele kroppen, da jeg 'tror' jeg, oplevede en tantrisk orgasme. Den seksuelle energi er svær at styre.

Linda 50-år mit liv er totalt forandret siden jeg begyndte at gå til tantramassage behandlinger. Jeg var bange for at være alt det, jeg kunne være, bange for min storhed. Du kan vælge mellem 3 forskellige slags meditationer i vores Meditation-Add-Ons: Væk dit Hjerte - hvor du bruger energien fra massagen til at forøge din evne til at elske og føle med andre. Så let, det var at give sig hen til sig selv. I en travl hverdag bliver kærligheden ofte glemt. Vi starter med 30 minutters samtale, dernæst 1 times tantramassage. Massage, bare med mere fokus på åndedræt og dermed meditativt. Hendes krop har brug for kærtegn, opmærksomhed og kærlighed for at åbne sig. .

For dig der vil dybere ind i en specifik udfordring, fx om det ægteskabelige, din seksualitet, rejsningsproblemer, manglende lyst eller andet, og har brug for ekstra samtaletid: Pris for én person:. Desuden bliver det nemmere for mænd at få orgasme uden udløsning. Så nye massører starter med et kursus på lidt over et år, der hovedsagelig handler om at vække og balancere de 7 chakraer fortæller Adinatha Tantra for at illustrere at ægte tantra massage altså ikke er noget, man lige lærer på et weekendkursus. Ved afbud senest 24 timer før den aftalte tid, refunderes beløbet. Anonym selvstændig mand, 50 år Hej Sanne. Hvis du ikke ønsker at modtage yonimassage får du bare mere af den vidunderlige og nærværende berøring, som du har modtaget indtil. Flere og flere vælger at bruge det som supervision.

Det betyder fx, at jeg ikke på noget tidspunkt under en tantra massage er i fare for at lade mig "rive med" af energien, også selvom kvinden åbner fuldstændig op for sin seksuelle energi. Jeg er klar til et nyt liv med mine livskræfter: Bente Kære Sanne Troede ikke det var muligt at føle sådan i mit indre - en ny verden har åbnet sig i forhold til hvem jeg. Der kan være mange forskellige reaktioner i din krop, tanker og følelser undervejs i massagen, og alt er velkomment. Det tager tid at ændre gamle vaner, så vær tålmodig. o) Dejlige hilsener Poul 40 år Kære Susanne Vil takke for en stor og givende oplevelse.

Læs også: 10 Tips til orgasme uden udløsning. Forretningen har fået et overskud, jeg aldrig har oplevet før. Jeg ville ønske det kostede mindre, så jeg havde mulighed for at besøge dig oftere. Love, Island Vidste ikke, det var muligt at føle sådan i min krop, den er jo levende i hver en celle. . At jeg lader hende forstå at tantra massage for hende er et frirum til at være lige præcis den, hun er - hun skal ikke være på en bestemt måde for at gøre mig glad. (5) Tantra åbner nye døre i det erotiske univers, som kan puste liv i dit sexliv og parforhold. Det skulle alle mennesker unde sig selv Go weekend kram Ghita Jeg ville aldrig selv have fundet på det, det var en fantastisk oplevelse. 5 Fordele ved tantrasex I tantra går sex, kærlighed og personlig udvikling op i en højere enhed.

Tantra til kvinder samleje youtube - Tantra til

Og JA, tantra massage var grænseoverskridende - men samtidig var det også fuldstændig fantastisk.". Start med at lave en date nogle dage ude i fremtiden, så I kan begynde at glæde jer. . Ønsker gratis bøsse video escort service nearby du en længere massage end nævnt her er du velkommen til at kontakte. Du giver mig en styrke og en tro Simon 54 år Hej Sanne Jeg har aldrig oplevet noget så godt, det oversteg totalt mine forventninger Jeg kan ikke sige nok tak. Lars David, jysk tantramassør Tak for i går, det var noget af en rejse ind i min bevisthed af de store højder, hvor det har givet mig meget. Tantramassage-pakker, vi har tre forskellige pakker, du kan vælge mellem og du kan også vælge om du ønsker at modtage tantramassage af en eller to massører samtidigt (4-håndsmassage). Elskov er en måde tilbede og ære din elskede, i stedet for at jagte den næste orgasme. Pakke 3, denne pakke inkluderer en indledende samtale, muligheden for at tage bad, tantramassage og afsluttende samtale alt i alt 3 timer. Fx ved at bruge noget særligt sengetøj, eller spille noget specielt musik. Takker for den gave jeg har modtaget. Det var pirrende, kildrende, dybt og intenst. Det var meget blidt. Facebook, see more of Tantra til Kvinder on Facebook 17 people like this 19 people follow this 9 check-ins, bjælderbæk 5,. S - Overvældende - aldrig følt så meget ro - ingen tanker - mangler ord - tantra massagen var ligesom min seksualitet. På denne måde får du en ekstraordinær mulighed for at få en direkte oplevelse af bevidst tantrisk energiarbejde. Jens Hei der og takk for sist. Gå aldrig til en tantra-massør, som du ikke kan finde flere anbefalinger på fra troværdige kilder. Det er en god idé ikke at have sex 2-3 dage inden jeres tantradate, så længes I ekstra meget efter hinanden. Til gengæld må begge gerne få helkropsorgasmer, skedeorgasmer osv. Alt i alt en af de største oplevelser du har haft i dit liv. Forlæng effekterne af din tantramassage med en afsluttende meditation, dyb yogisk afspænding eller yoga nidra som afslutning på din massage. Det var som at være på en rejse.

Læser Kommentarer

Skrive en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret *